Ympäristötiedon foorumi on muuttanut Puistokadulle

Ympäristötiedon foorumi on muuttanut osoitteeseen Puistokatu 4. Kaivopuiston reunalla kohoava, yli 130 vuotta vanha rakennus on koti meidän lisäksemme Maj ja Tor Nesslingin säätiölle ja Tiina ja Antti Herlinin säätiölle. Säätiöiden yhteishankkeena syntynyt ja vastikään kunnostettu talo toimii turvallisena paikkana ekologista kriisiä koskevalle tutkimukselle, toiminnalle ja tapahtumille.

Tieteen ja toivon taloksikin kutsuttu Puistokatu 4 soveltuu työmme tukikohdaksi erinomaisesti.  Talon yhteisössä on meille oma luonteva ekologinen lokero, jossa pystymme edistämään tutkitun ympäristötiedon ja yhteiskunnallisen päätöksenteon välistä dialogia. Olemme iloisia mahdollisuudesta työskennellä Puistokadulla.

Marraskuun lopulla taloon muuttaa joukko tutkijoita ja toimijoita, joiden kaikkien työ linkittyy tavalla tai toisella kestävämmän tulevaisuuden rakentamiseen. Talo täyttyy kohtaamisista ja keskusteluista. Ja tämä, jos jokin, on meistä innostavaa!

Kolmikerroksisen talon alimmasta kerroksesta löytyy kaikille avoin kirjastotila ja kortteliravintola Elm. Jokainen on siis tervetullut astumaan sisälle, nauttimaan vanhan talon tunnelmasta ja tutustumaan lähemmin tieteen ja toivon taloon.

Lue lisää Puistokatu 4:stä.

Johanna ja Kaisa Puistokadulla
Johanna ja Kaisa Puistokadulla

Kuva: Joel Haapamäki

Ympäristötiedon foorumi on Koneen säätiön ja Maj ja Tor Nesslingin säätiön rahoittama. Työtilat meille tarjoaa Maj ja Tor Nesslingin säätiö.

Liity sähköpostilistalle

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla YTF:n tulevista tapahtumista ja julkaisuista. Rekisteriseloste

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.