Toiminta

Ympäristötiedon foorumi välittää tutkittua ympäristötietoa päätoksenteon tueksi.

YTF välittää viimeisintä tutkimustietoa päätöksenteon agendalla olevista aiheista sekä nostaa uusia, vielä marginaalisia ympäristökysymyksiä julkiseen keskusteluun. YTF:n ohjausryhmässä ovat edustettuina sekä ympäristötiedon tuottajat että käyttäjät. YTF on voittoa tavoittelematon toimija. YTF on perustettu vuonna 2010.

YTF:n tavoitteena on:

  • Edistää tieteellisen ympäristötiedon käyttöä yhteiskunnallisessa päätöksenteossa ja parantaa ympäristötutkimuksen saatavuutta ja vaikuttavuutta
  • Lisätä vuorovaikutusta ympäristötutkijoiden, päätöksiä valmistelevien virkamiesten ja poliitikkojen välillä.
  • Välittää viimeisintä tutkimustietoa päätöksenteon agendalla olevista aiheista sekä nostaa uusia, vielä marginaalisia ympäristökysymyksiä julkiseen keskusteluun.

YTF:n kohderyhmänä ovat päätöksentekijät valtioneuvostossa, eduskunnassa, kunnissa sekä päätöksiä valmistelevassa hallinnossa

YTF:n tärkein toimintamuoto on järjestää korkeatasoisia tilaisuuksia, joissa tutkijat ja päätöksentekijät saavat mahdollisuuden vuoropuheluun. Lisäksi YTF julkaisee Puheenvuoroja-sarjaa, jossa kerätään ja tiivistetään tutkimusta tietyn ympäristöteeman ympäriltä. YTF myös viestii aktiivisesti tilaisuuksien välillä.

Toimintaamme rahoittavat Maj ja Tor Nesslingin Säätiö ja Koneen Säätiö.

Tutustu toimintasuunnitelmaamme vuosille 2019 - 2023.

Ympäristötiedon foorumin tietosuojaseloste

Jos organisaatiosi on kiinnostunut yhteistyöstä tai jäsenyydestä, ota meihin yhteyttä!

 

Liity sähköpostilistalle

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla YTF:n tulevista tapahtumista ja julkaisuista. Rekisteriseloste

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.