YTF hakee projektisuunnittelijaa (sijaisuus)

Helsingin yliopisto kuuluu maailman parhaiden monitieteisten tutkimusyliopistojen joukkoon. Yliopistossa on 11 tiedekuntaa ja lisäksi erillisiä laitoksia, joista osa on toisten yliopistojen kanssa yhteisiä. Yliopistossa opiskelee 36 000 tutkinto-opiskelijaa.

Helsingin yliopiston ympäristötutkimuksen ja -opetuksen yksikkö HENVI on Helsingin yliopiston ympäristöalan monitieteistä opetusta ja tutkimusta sekä yhteiskunnallista vuorovaikutusta toteuttava ja edistävä yksikkö. Yksikön toiminnassa ovat mukana kaikki Helsingin yliopiston tiedekunnat. HENVIn hallinto sijaitsee bio- ja ympäristötieteellisessä sekä maatalous-metsätieteellisessä tiedekunnassa.

Ympäristötiedon foorumi on verkosto, joka edistää ajankohtaisen tieteellisen ympäristötiedon välitystä ja lisää tiedon tuottajien ja käyttäjien välistä vuorovaikutusta. Foorumi edistää ympäristöalan tieteellisen tiedon välittämistä yhteiskunnallisen päätöksenteon ja hallinnon tarpeisiin, tiedon käytettävyyttä päätöksenteossa ja julkista vuoropuhelua ajankohtaisista ympäristöalan kysymyksistä. Ympäristötiedon foorumissa ovat mukana Helsingin yliopisto, Ympäristöministeriö, Suomen Ympäristökeskus, Maj ja Tor Nesslingin säätiö, Koneen säätiö, Kuntaliitto ja Ympäristöareena ry.

Ympäristötiedon foorumin toiminnan laajentuessa bio- ja ympäristötieteellinen tiedekunta hakee

PROJEKTISUUNNITTELIJAA (sijaisuus)

määräaikaiseen työsuhteeseen 13.2.2016 saakka. Aloitus sopimuksen mukaan, viimeistään 1.4 2015. Työskentelypaikkana on HENVI, Viikin ympäristötalo, Viikinkaari 2a, Helsinki.

Projektisuunnittelijan päätehtävänä on kehittää Ympäristötiedon foorumin toimintaa ja uusia toimintamuotoja, jotka edistävät ympäristöön liittyvän tutkimustiedon välittämistä päätöksentekijöille sekä vuoropuhelua tiedon tuottajien ja käyttäjien välille. Hän vastaa toiminnan laajentamisesta, etsii uusia avauksia ja rahoitusmuotoja, luo uusia verkostoja sekä tehostaa julkaisukäytäntöjä ja tiedotusta sekä järjestää tilaisuuksia. Työntekijä pitää aktiivisesti yhteyttä ympäristöalan kenttään sekä ideoi ja järjestää tapahtumia ja yhteistyöhankkeita. Työtehtäviin kuuluu myös foorumin tiedotteiden ja muiden julkaisujen, esim. tutkimustiivistelmien, tuottaminen. Työntekijä toimii foorumin nimettynä yhteyshenkilönä, joka vastaa tiedusteluihin sekä ylläpitää ja päivittää foorumin verkkosivuja sekä toimii foorumin ohjausryhmän sihteerinä.

Tehtävä edellyttää ylempää korkeakoulututkintoa, viestintäkokemusta ja organisointikykyä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää myös ympäristöalan tuntemusta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, osoitettua verkostoitumiskykyä, kokemusta päättäjäyhteistyöstä, yhteiskuntatieteellistä osaamista, hyviä tietoteknisiä valmiuksia ja vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Aikaisempi kokemus tilaisuuksien suunnittelusta ja rahoituksen hakemisesta katsotaan eduksi.

Tehtävän palkkaus perustuu yliopistoissa sovellettavan palkkausjärjestelmän muun henkilöstön vaativuustasokartan tasolle 8. Tehtäväkohtaisen palkanosan lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa. Palkka asettuu 2692- 3135 euroon kuukaudessa tehtävään valittavan henkilön pätevyyden ja kokemuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan 4 kk koeaikaa.

Tehtävästä antaa lisätietoja HENVI:n ympäristötutkimuksen koordinaattori Kaisa Korhonen-Kurki, kaisa.korhonen (AT) helsinki.fi, 02941 57905.

Tehtävää haetaan sähköisellä lomakkeella (https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/56673/lomake.html).
Lomakkeen liitteeksi korkeintaan yhden sivun mittainen hakemus sekä ansioluettelo. Hakuaika päättyy 26.1.2015.

Liity sähköpostilistalle

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla YTF:n tulevista tapahtumista ja julkaisuista. Rekisteriseloste

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.