Ympäristödialogien etäkatsomo saapuu Jyväskylään

Jyväskyvään järjestetään pian Ympäristödialogi-keskustelusarjan "etäpesäke", jossa tilaisuutta voi seurata etäyhteyden päästä valkokankaalta. Seuraava live-stream-katsomo pidetään 16.5.

Kuva1

Ympäristötiedon foorumin, Koneen säätiön sekä Maj ja Tor Nesslingin säätiön Ympäristödialogeja-keskustelusarjassa etsitään ratkaisuja ajankohtaisiin ympäristöongelmiin dialogin avulla. Tilaisuudet muodostuvat reilun 30 hengen osallistujajoukosta sekä 3-4 keskustelijasta ja fasilitaattorista. Keskustelutilaisuudet on perinteisesti järjestetty Maj ja Tor Nesslingin säätiön työskentelytila Nessling Nestissä Helsingissä kotoisassa tunnelmassa pienessä salissa. Paikan pienen koon ja sijainnin takia kaikki halukkaat eivät ole aina päässeet mukaan. Nyt tilaisuuksia voi kuitenkin seurata myös yhteisestä striimikatsomosta Jyväskylässä.

"Tilaisuuksiin olisi monesti enemmän tulijoita, kuin mitä tilaan mahtuu. Pieni olohuonemainen tila on kuitenkin tukenut hyvin dialogia ja olemme halunneet pitää siitä kiinni. Kiitos Jyväskylän porukan loistavan kisakatsomoidean, useampi pääsee nyt seuraamaan keskustelua live-striimauksen kautta", sanoo ympäristötiedon foorumin koordinaattori Outi Silfverberg.

Vaikka Ympäristötiedon foorumin muissa tilaisuuksissa  live-striimaus on ennestään tuttua puuhaa, ei vastaavanlaisia kisakatsomoja olla kuitenkaan ennen viritelty. Nyt Jyväskylässä halutaan hypätä mukaan Ympäristödialogien tiiviiseen tunnelmaan. Idean takana oleva Janne Kotiaho toivottaa kaikki Jyväskylässä liikkuvat mukaan kisakatsomoon:

"Olen osallistuntut Nesslingin Nestissä muutamaan y-dialogiin aiemmin. Keskustelut ja tunnelma ovat aina olleet mieltäylentäviä ja intellektuaalisesti stimuloivia. Viimeksi ympäristölobbausta käsitelleessä tilaisuudessa harmittelin Outille ääneen, että omat mahdollisuudet osallistua ovat niin rajalliset kun Jyväskylä  on kaukana. Siinä se syntyi - idea live-striimauksesta ja kisakatsomon järjestämisestä Jyväskylään ", sanoo Janne Kotiaho.

Ympäristödialogien kisakatsomo pidetään Hotelli Alban Clubi kabinetissa osoitteessa: Ahlmaninkatu 4, Jyväskylä

Seuraava ympäristödialogeja-tilaisuus ja kisakatsomo: Hintalappu luonnolle järjestetään 16.5. Klo 16:30-18:00. Lisätietoja tilaisuudesta

Ympäristödialogeja-tilaisuuksista nauhoitetaan myös podcast, joka on kuunneltavissa aina tilaisuuden jälkeen. Kaikki tulevat ja menneet podcastit löytyvät täältä.

 

Lisätietoja:

Janne Kotiaho, 050 5946881, janne.kotiaho@jyu.fi

WISDOM logo

Tilaa uutiskirjeemme niin pysyt ajan tasalla tulevista
tapahtumista ja julkaisuista

    Liity sähköpostilistalle

    Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla YTF:n tulevista tapahtumista ja julkaisuista. Rekisteriseloste

    Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.