Täydentävä rahoitushaku 16.9. mennessä VNK:n selvitys- ja tutkimustoiminnan määrärahoihin

Valtioneuvoston kanslia julistaa 26.8. alkaen haettavaksi vuoden 2015 valtioneuvoston päätöksentekoa tukevia selvitys- ja tutkimustoiminnan määrärahoja (yhteensä 525 000 €).

Haulla täydennetään valtioneuvoston 2015 selvitys- ja tutkimussuunnitelman toimeenpanoa.  Suunnitelmassa varattiin nyt haettavaksi julistetut määrärahat valtioneuvoston ja sen ministeriöiden määrittelemiin pikaisiin selvitys- ja tutkimustarpeisiin.

Ympäristöministeriön alaisena hakuteemana on ”Ympäristöllisten lupamenettelyjen ’yhden luukun’ palveluiden toteuttamisvaihtoehdot”, jossa rahaa on jaossa 200 000€.

Haut on tarkoitettu erilaisille organisaatioille, kuten korkeakouluille, tutkimuslaitoksille, yrityksille ja järjestöille, tai näiden muodostamille konsortioille, joissa voi olla mukana myös kansainvälisiä organisaatioita. Haettavaksi julistettavissa teemoissa ei myönnetä avustuksia palveluja suorittavien omiin tutkimus- ja kehittämishankkeisiin.

Hakemuslomake liitteineen tulee lähettää ensisijaisesti sähköisesti 16.9.2015 klo 15 mennessä osoitteeseen: vnteas@vnk.fi.

Päätökset käynnistettävistä selvitys- ja tutkimushankkeista pyritään tekemään viimeistään 5.10.2015 mennessä.

Lisätiedot valtioneuvoston kanslian sivuilta.

Liity sähköpostilistalle

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla YTF:n tulevista tapahtumista ja julkaisuista. Rekisteriseloste

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.