Avoin työpaikka: Tapahtumakoordinaattori (määräaikainen)

Ympäristötiedon foorumi etsii tapahtumakoordinaattoria määräaikaiseen vuoden pituiseen työsuhteeseen (maaliskuu 2020 – huhtikuu 2021).

huuhkaja_zdenek_machacek

Ympäristötiedon foorumi (YTF) edistää ympäristötutkimuksen käyttöä päätöksenteossa ja tukee päätöksentekijöiden ja tutkijoiden välistä vuoropuhelua. Vuonna 2010 perustetun foorumin ohjausryhmässä on edustettuna sekä tiedon tuottajia että käyttäjiä. YTF toimii Koneen Säätiön ja Maj ja Tor Nesslingin Säätiön rahoituksella ja on voittoa tavoittelematon toimija.

YTF:n tärkeimpiä toimintamuotoja ovat korkeatasoisten tilaisuuksien järjestäminen sekä tutkimuksen viestejä kokoavan Puheenvuoroja-sarjan julkaiseminen. Lisäksi YTF viestii aktiivisesti tilaisuuksien välillä.

Tapahtumakoordinaattori tulee keskittymään ensimmäisen puolen vuoden aikana etenkin marraskuussa 2020 Helsingissä järjestettävän Soil at Risk -symposiumin järjestelyihin. Lisäksi tapahtumakoordinaattorin tehtäviin kuuluu viestintää, mediayhteistyötä, seminaarien ja pienempien keskustelutilaisuuksien järjestelyitä sekä verkostoitumista. Koordinaattorin työssä korostuvat etenkin viestinnälliset tehtävät.

Edellytämme:

 • Ympäristökysymysten ja -tutkimuksen ymmärrystä
 • Ylempää korkeakoulututkintoa, esim. ympäristö- tai yhteiskuntatieteistä tai viestinnästä
 • Kokemusta tapahtumajärjestelyistä
 • Kokemusta viestinnällisistä tehtävistä ja hyvää mediakentän tuntemusta
 • Nettisivujen ja sosiaalisen median työkalujen hallintaa. Arvostamme myös visuaalisten työkalujen hallintaa.
 • Erinomaista suomen kielen sekä sujuvaa englannin kielen taitoa
 • Kykyä tuottaa sujuvaa tekstiä ja tiivistää ympäristötutkimuksen viestejä

Ympäristötiedon foorumin työntekijät ovat työsuhteessa Nesslingin Säätiöön ja työskentelevät Nessling Nestin yhteisöllisessä työtilassa Helsingin Punavuoressa Fredrikinkadulla.

Hakemukset ansioluettelon kera pyydetään toimittamaan torstaihin 23.1.2020 klo 9 mennessä sähköpostitse: outi.silfverberg@ymparistotiedonfoorumi.fi. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun tammikuun viimeisellä viikolla.

Mainitse hakemuksessa palkkatoiveesi.

Toiveenamme on, että tapahtumakoordinaattori voisi aloittaa työt jo maaliskuussa 2020, mutta aloitusajankohdasta voidaan neuvotella.

Lisätietoja:

Outi Silfverberg
Toiminnanjohtaja, Ympäristötiedon foorumi
050 341 3265, outi.silfverberg@ymparistotiedonfoorumi.fi

Tilaa uutiskirjeemme niin pysyt ajan tasalla tulevista
tapahtumista ja julkaisuista

  Liity sähköpostilistalle

  Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla YTF:n tulevista tapahtumista ja julkaisuista. Rekisteriseloste

  Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.