HENVI Science Days – Ympäristöntutkimuspäivät

Helsingin yliopiston ympäristötutkimuksen ja opetuksen yksikkö HENVI:n vuosittaiset Ympäristöntutkimuspäivät järjestetään 16.–18.4.2012 Helsingin yliopiston päärakennuksen pienessä juhlasalissa (Fabianinkatu 33). Päivien teemana on ”Kaupunkikestävyyttä uudelleen muotoilemassa – Ekosysteemipalvelut tulevaisuuden voimavarana”.

HENVI Science Days 2012 on kolmipäiväinen tapahtuma, josta ensimmäinen päivä koostuu viherkatto-tutkijoiden kansainvälisestä tapaamisesta. Toinen päivä muodostaa varsinaisen HENVI Science day:n, joka pyrkii tuomaan esiin kaupunkiympäristöjen ja ekosysteemipalvelujen alan huippututkimusta sekä luomaan vuoropuhelua tutkimustiedon tuottajien ja käyttäjien välille.

Aivan uutena toiminatamuotona ovat kolmantena päivänä järjestettävät työpajat, joiden tarkoitus on tuoda kaupunkiympäristötutkimustietoa käytäntöön. Työpajoista toinen tuo esille työkaluja kaupunkiympäristön suunnitteluun ja ylläpitoon ja se on suunnattu kuntapäättäjille (yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa). Toinen työpaja liittyy Helsinki World Design Capital 2012 -vuoteen ja pyrkii taiteen ja osallistumisen avulla pohtimaan kansalaisia koskettavia kaupunkiympäristön kysymyksiä. Taidetyöpaja järjestetään yhteistyössä Biotaiteen yhdistyksen kanssa.

Ympäristöntutkimuspäivien kieli on kahtena ensimmäisenä päivänä englanti. Kolmannen päivän työpajojen kieli on suomi. Päivät ovat kaikille avoimet ja osallistuminen on maksutonta.

Lisätiedot, täydentyvä ohjelma ja ilmoittautuminen (tulossa tammikuussa): http://www.helsinki.fi/henvi/yvv/ymparistotutkimuspaivat2012.htm

Liity sähköpostilistalle

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla YTF:n tulevista tapahtumista ja julkaisuista. Rekisteriseloste

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.